Certshared
2017 Cisco Official New Released 200-125 ♥♥
100% Free Download! 100% Pass Guaranteed!
http://www.certshared.com/exam/200-125/


It is more faster and easier to pass the Cisco cisco ccna 200 125 exam by using Printable Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) questuins and answers. Immediate access to the Renew 200 125 ccna v3 0 Exam and find the same core area 200 125 ccna book questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

Q91.  - (Topic 8)

Which two Cisco IOS commands, used in troubleshooting, can enable debug output to a remote location? (Choose two)

A. no logging console

B. logging host ip-address

C. terminal monitor

D. show logging | redirect flashioutput.txt

E. snmp-server enable traps syslog

Answer: B,C


Q92.  - (Topic 5)

Refer to the exhibit.

What is the most efficient summarization that R1 can use to advertise its networks to R2?

A. 172.1.0.0/22

B. 172.1.0.0/21 

C. 172.1.4.0/22 

D. 172.1.4.0/24 

172.1.5.0/24

172.1.6.0/24

172.1.7.0/24

E. 172.1.4.0/25 

172.1.4.128/25

172.1.5.0/24

172.1.6.0/24

172.1.7.0/24

Answer: C

Explanation:

The 172.1.4.0/22 subnet encompasses all routes from the IP range 172.1.4.0 – 172.1.7.255.


Q93.  - (Topic 8)

Which NAT function can map multiple inside addresses to a single outside address?

A. PAT

B. SFTP

C. RARP

D. ARP

E. TFTP

Answer: A


Q94.  - (Topic 8)

Which command can you enter to set the default route for all traffic to an interface?

A. router(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 GigabitEthernet0/1

B. router(config)#ip route 0.0.0.0 255.255.255.255 GigabitEthernet0/1

C. router(config-router)#default-information originate

D. router(config-router)#default-information originate always

Answer: A


Q95.  - (Topic 4)

Refer to the exhibit.

Which statement describes DLCI 17?

A. DLCI 17 describes the ISDN circuit between R2 and R3.

B. DLCI 17 describes a PVC on R2. It cannot be used on R3 or R1.

C. DLCI 17 is the Layer 2 address used by R2 to describe a PVC to R3.

D. DLCI 17 describes the dial-up circuit from R2 and R3 to the service provider.

Answer: C

Explanation:

DLCI-Data Link Connection Identifier Bits: The DLCI serves to identify the virtual connection so that the receiving end knows which information connection a frame belongs to. Note that this DLCI has only local significance. Frame Relay is strictly a Layer 2 protocol suite.


Q96.  - (Topic 7)

Scenario

Refer to the topology. Your company has connected the routers R1, R2, and R3 with serial links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and SW2 are also connected to the routers R4 and R5.

The EIGRP routing protocol is configured.

You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various routers.

Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues.

Study the following output taken on R1: R1# Ping 10.5.5.55 source 10.1.1.1 Type escape sequence to abort.

Sending 5, 100-byte ICMP Echos to 10.5.5.55, timeout is 2 seconds:

Packet sent with a source address of 10.1.1.1

…….

Success rate is 0 percent (0/5) Why are the pings failing?

A. The network statement is missing on R5.

B. The loopback interface is shut down on R5.

C. The network statement is missing on R1.

D. The IP address that is configured on the Lo1 interface on R5 is incorrect.

Answer: C

Explanation:

R5 does not have a route to the 10.1.1.1 network, which is the loopback0 IP address of R1. When looking at the EIGRP configuration on R1, we see that the 10.1.1.1 network statement is missing on R1.


Q97.  - (Topic 4)

What command is used to verify the DLCI destination address in a Frame Relay static configuration?

A. show frame-relay pvc

B. show frame-relay lmi

C. show frame-relay map

D. show frame relay end-to-end

Answer: C

Explanation:

Sample “show frame-relay map” output: R1#sh frame map

Serial0/0 (up): ip 10.4.4.1 dlci 401(0x191,0x6410), dynamic, broadcast,, status defined, active

Serial0/0 (up): ip 10.4.4.3 dlci 403(0x193,0x6430), dynamic, broadcast,, status defined, active

Serial0/0 (up): ip 10.4.4.4 dlci 401(0x191,0x6410), static, CISCO, status defined, active


Q98.  - (Topic 5)

Which two are features of IPv6? (Choose two.)

A. anycast

B. broadcast

C. multicast

D. podcast

E. allcast

Answer: A,C

Explanation:

IPv6 addresses are classified by the primary addressing and routing methodologies common in networking: unicast addressing, anycast addressing, and multicast addressing.

✑ A unicast address identifies a single network interface. The Internet Protocol

delivers packets sent to a unicast address to that specific interface.

✑ An anycast address is assigned to a group of interfaces, usually belonging to different nodes. A packet sent to an anycast address is delivered to just one of the member interfaces, typically the nearest host, according to the routing protocol’s definition of distance. Anycast addresses cannot be identified easily, they have the same format as unicast addresses, and differ only by their presence in the network at multiple points. Almost any unicast address can be employed as an anycast address.

✑ A multicast address is also used by multiple hosts, which acquire the multicast address destination by participating in the multicast distribution protocol among the network routers. A packet that is sent to a multicast address is delivered to all interfaces that have joined the corresponding multicast group.


Q99.  - (Topic 3)

Refer to the exhibit.

Assuming that the entire network topology is shown, what is the operational status of the interfaces of R2 as indicated by the command output shown?

A. One interface has a problem.

B. Two interfaces have problems.

C. The interfaces are functioning correctly.

D. The operational status of the interfaces cannot be determined from the output shown.

Answer: C

Explanation:

The output shown shows normal operational status of the router’s interfaces. Serial0/0 is down because it has been disabled using the “shutdown” command.


Q100.  - (Topic 7)

Scenario

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links.

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices.

An OSPF neighbor adjacency is not formed between R3 in the main office and R5 in the Branch2 office. What is causing the problem?

A. There is an area ID mismatch.

B. There is a PPP authentication issue; a password mismatch.

C. There is an OSPF hello and dead interval mismatch.

D. There is a missing network command in the OSPF process on R5.

Answer: C

Explanation:

The “show ip ospf interface command on R3 and R5 shows that the hello and dead intervals do not match. They are 50 and 200 on R3 and 10 and 40 on R5.