Certshared
2017 Microsoft Official New Released 70-346 ♥♥
100% Free Download! 100% Pass Guaranteed!
http://www.certshared.com/exam/70-346/


Act now and download your Microsoft microsoft 70 346 test today! Do not waste time for the worthless Microsoft exam ref 70 346 pdf tutorials. Download Up to the immediate present Microsoft Managing Office 365 Identities and Requirements exam with real questions and answers and begin to learn Microsoft microsoft 70 346 with a classic professional.

Q19. DRAG DROP 

You are the Office 365 administrator for your company. 

You must configure a trust between the on-premises Active Directory domain and the Office 365 environment by using Active Directory Federation Services. 

You need to assign the correct certificate to the description of your on-premises server environment below. 

Which certificate types should you assign? To answer, drag the appropriate certificate type to the correct test description. Each certificate type may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 

Answer: 


Q20. You are the Office 365 administrator for your company. 

The environment must support single sign-on. 

You need to install the required certificates. 

Which two certificates should you install? Each correct answer presents part of the solution. 

A. Secure Sockets Layer (SSL) 

B. Privacy-enhanced mail (PEM) 

C. Token signing 

D. Personal 

E. Software publisher 

Answer: A,C 


Q21. DRAG DROP 

A company deploys an Office 365 tenant. 

You need to enable multi-factor authentication for Office 365. 

Which three actions should you perform in sequence? To answer, move the appropriate 

actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 

Answer: 


Q22. Contoso, Ltd. plans to use Office 365 for email services and Lync Online. Contoso has four unique domain names. 

You need to migrate domain names to Office 365. 

Which two domain names should you exclude from the migration? Each correct answer presents part of the solution. 

A. contoso.us 

B. contoso 

C. contoso.local 

D. contoso.co 

Answer: B,C 

Explanation: 

contoso.us - valid TLD Domain 

contoso.co - valid TLD Domain 

contoso - single labeled domain - not valid 

contoso.local - internal labeled domain - not valid 


Q23. An organization purchases an Office 365 plan for 10,000 user accounts. You have a domain controller that runs Windows Server 2008 R2. The forest functional level is set to Windows Server 2000. 

The organization must be able to synchronize user attributes from the on-premises Active Directory Domain Services environment to Office 365. 

You need to prepare to install the Windows Azure Active Directory Sync tool. 

Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. 

A. Upgrade the domain controller to Windows Server 2012. 

B. Install Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 and Microsoft .NET Framework 4.0. 

C. Install Windows Server 2012 Standard edition. 

D. Raise the forest functional level to Windows Server 2008 R2. 

E. Join a workstation to an Active Directory domain. 

Answer: B,D 

Explanation:

Reference: http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj151831.aspx#BKMK_ComputerRequirements 


Q24. You have an Office 365 tenant that uses an Enterprise E1 subscription. 

You need to convert the users in the tenant to an Enterprise E3 subscription. 

Which Windows PowerShell cmdlet should you run? 

A. Set-MsolUser 

B. Redo-MsolProvisionUser 

C. Set-MsolUserLicense 

D. Set-MsolUserPrincipalName 

E. Convert-MsolFederatedUser 

F. Set-MailUser 

G. Set-LinkedUser 

H. New-MsolUser 

Answer:

Explanation: The Set-MsolUserLicense cmdlet can be used to adjust the licenses for a 

user..This can include adding a new license, removing a license, updating the license 

options, or any combination of these actions. 

Note: Switching plans manually means that you're completing the following separate 

procedures instead of using the switch plans wizard. The procedures are: 

Buy licenses for the subscription you're switching users to. 

Verify the subscription is ready to switch users to. 

Reassign user licenses 

Remove unneeded licenses from the subscription you're switching from. 

Cancel the original subscription (if switching all users). 

Switching only some users isn't supported by the switch 

Reference: Set-MsolUserLicense 

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/azure/dn194094.aspx 


Q25. A company has an Office 365 tenant that has an Enterprise E1 subscription. Users currently sign in with credentials that include the contoso.com domain suffix. 

The company is acquired by Fabrikam. Users must now sign in with credentials that include the fabrikam.com domain suffix. 

You need to ensure that all users sign in with the new domain name. 

Which Windows PowerShell cmdlet should you run?

A. Set-MsolUser 

B. Redo-MsolProvisionUser 

C. Set-MsolUserLicense 

D. Set-MsolUserPrincipalName 

E. Convert-MsolFederatedUser 

F. Set-MailUser 

G. Set-LinkedUser 

H. New-MsolUser 

Answer:

Explanation: The Set-MsolUserPrincipalName cmdlet is used to change the User Principal Name (user ID) of a user. This cmdlet can be used to move a user between a federated and standard domain, which will result in their authentication type changing to that of the target domain. 

The following command renames user1@contoso.com to CCole@contoso.com. 

Set-MsolUserPrincipalName -UserPrincipalName User1@contoso.com -NewUserPrincipalName CCole@contoso.com 

Incorrect: 

Not A: The Set-MsolUser cmdlet is used to update a user object. This cmdlet should be used for basic properties only. 

Not B: The Redo-MsolProvisionUser cmdlet can be used to retry the provisioning of a user object in Azure Active Directory when a previous attempt to create the user object resulted in a validation error. 

Not C: The Set-MsolUserLicense cmdlet can be used to adjust the licenses for a user.

Not E: The Convert-MsolFederatedUser cmdlet is used to update a user in a domain that was recently converted from single sign-on (also known as identity federation) to standard authentication type. A new password must be provided for the user. 

Not F: Use the Set-MailUser cmdlet, used for on premises Exchange Server (not Office 365), to modify the mail-related attributes of an existing user in Active Directory. 

Not G: Use the Set-LinkedUser cmdlet to modify the properties of an existing linked user account. The Outlook Live Directory Sync (OLSync) service account is a linked user. 

Not H: The New-MsolUser cmdlet is used to create a new user in the Microsoft Azure Active Directory (Microsoft Azure AD). In 

Reference: Set-MsolUserPrincipalName 

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/azure/dn194096.aspx 


Q26. You have a legacy application that needs to send email to employees. The legacy 

application runs on a client computer. 

The legacy application must send email by using IMAP through Exchange Online. 

You need to identify the correct host name and port information. 

Which settings should you use? 

A. Imap.office365.com and port 993 

B. Imap.office365.com and port 143 

C. Outlook.office365.com and port 993 

D. Outlook.office365.com and port 143 

Answer:

Explanation: 

For Office 365 for business, use the following settings. 

IMAP4 

outlook.office365.com 

993 implicit 

Reference: Use POP or IMAP to connect to Office 365 for business or Microsoft Exchange accounts https://support.office.com/en-US/Article/Use-POP-or-IMAP-to-connect-to-Office-365-forbusiness-or-Microsoft-Exchange-accounts-44f951cc-2041-47ed-b674-506889ca9d8b


Q27. DRAG DROP

Contoso, Ltd., uses SharePoint Online and plans a new single sign-on (SSO) implementation that uses Active Directory Federation Services (AD FS). 

Your environment contains the following configurations: 

two servers named Server1 and Server2 

a partner collaboration website for the domain contoso.com that points to a SharePoint Online team site 

a hardware load balancer to use with Server1 and Server2

You need to install AD FS to support the environment. 

Which three actions should you perform in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 

Answer: 


Q28. An organization migrates to Office 365. 

The Office 365 administrator must be notified when Office 365 maintenance activities are planned. 

You need to configure the administrator's computer to receive the notifications. 

What should you configure? 

A. Office 365 Management Pack for System Center Operations Manager 

B. Service requests 

C. Service health page 

D. Office 365 Service Health RSS Notifications feed 

Answer:

Explanation:

Reference: 

https://support.office.com/en-us/article/View-the-status-of-your-services-932ad3ad-533c-418a-b938-6e44e8bc33b0 


Q29. A company has an Office 365 tenant that has an Enterprise E1 subscription. The company has offices in several different countries. 

You need to restrict Office 365 services for existing users by location. 

Which Windows PowerShell cmdlet should you run? 

A. Set-MsolUser 

B. Redo-MsolProvisionUser 

C. Set-MsolUserLicense 

D. Set-MsolUserPrincipalName 

E. Convert-MsolFederatedUser 

F. Set-MailUser 

G. Set-LinkedUser 

H. New-MsolUser 

Answer:

Explanation: 

The Set-MsolUser cmdlet is used to update a user object. 

Example: The following command sets the location (country) of this user. The country must be a two-letter ISO code. This can be set for synced users as well as managed users. Set-MsolUser -UserPrincipalName user@contoso.com -UsageLocation "CA" 

Note: Some organizations may want to create policies that limit access to Microsoft Office 365 services, depending on where the client resides. Active Directory Federation Services (AD FS) 2.0 provides a way for organizations to configure these types of policies. Office 365 customers using Single Sign-On (SSO) who require these policies can now use client access policy rules to restrict access based on the location of the computer or device that is making the request. Customers using Microsoft Online Services cloud User IDs cannot implement these restrictions at this time. 

Reference: Limiting Access to Office 365 Services Based on the Location of the Client 

https://technet.microsoft.com/en-us/library/hh526961(v=ws.10).aspx 

Reference: Set-MsolUser 

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/azure/dn194136.aspx 


Q30. A company has an Office 365 tenant. 

You need to monitor Active Directory synchronization. 

Which tool should you run? 

A. ldFix 

B. Office 365 Health, Readiness, and Connectivity Check 

C. Microsoft Remote Connectivity Analyzer Tool 

D. Synchronization Service (MIISClient) 

Answer:

Explanation: dFix is used to perform discovery and remediation of identity objects and their attributes in an on-premises Active Directory environment in preparation for migration to Office 365. IdFix is intended for the Active Directory administrators responsible for DirSync with the Office 365 service. 

Reference: IdFix DirSync Error Remediation Tool 

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=36832 


Q31. Your company subscribes to an Office 365 Plan E3. A user named User1 installs Office Professional Plus for Office 365 on a client computer. From the Microsoft Online Services portal, you assign User1 an Office Professional Plus license. One month after installing Office, User1 can no longer save and edit Office documents on the client computer. User1 can open and view Office documents.

You need to ensure that User1 can save and edit documents on the client computer by using office. 

What should you do? 

A. Install the Office Customization Tool. 

B. Reinstall Office Professional Plus. 

C. Install the Microsoft Online Services Sign-in Assistant. 

D. Upgrade the subscription to Plan E4. 

Answer:

Explanation:

Reference: http://technet.microsoft.com/en-us/library/gg702619(v=office.15).aspx 


Q32. HOTSPOT 

A company deploys an Office 365 tenant. 

You prepare to use the bulk add tool to add users to Office 365. 

You need to prepare a file to use with the bulk add tool. 

Which fields must you include in the file? To answer, drag the appropriate response to each field. Each response may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.

Answer: 


Q33. DRAG DROP

You are the Office 365 administrator for Contoso, Ltd. 

User1 is unable to sign in. 

You need to change the password for User1 and ensure that the user is prompted to reset her password the next time she signs in. 

How should you complete the relevant Windows PowerShell command? To answer, drag the appropriate Windows PowerShell segments to the correct location or locations. Each Windows PowerShell segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 

Answer: 


Q34. HOTSPOT 

You are the Office 365 administrator for your company. 

User1 leaves the company. You must delete the account for User1. 

In the table below, identify when each type of data will be deleted. Make only one selection 

in each column. Each correct selection is worth one point. 

Answer: 


Q35. DRAG DROP

You are the Office 365 administrator for your company. Your company uses Office 365 for collaboration. 

You must reset the password for all of the employees in your company. 

You need to ensure that all employees create a new password the next time they sign in to Office 365. 

How should you complete the relevant Windows PowerShell command? To answer, drag the appropriate Windows PowerShell segment to the correct location or locations. Each Windows PowerShell segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 

Answer: 


Q36. A company migrates to Office 365. 2,000 active users have valid Office 365 licenses assigned. 

An additional 5,000 user accounts were created during the migration and testing processes. These users do not have any licenses assigned. 

You need to remove the Office 365 user accounts that do not have any licenses assigned by using the least amount of administrative effort. 

Which Windows PowerShell command should you run? 

A. Get-MsolUser -All -EnabledFilter "DisabledOnly" | Remove-MsolUser -Force 

B. Get-MsolUser-EnabledFilter "DisabledOnly" | Remove-MsolUser -Force 

C. Get-MsolUser -All -UnlicensedUsersOnly | Remove-MsolUser -Force 

D. Get-MsolUser -UnlicensedUsersOnly | Remove-MsolUser–Force 

Answer:

Explanation:

Reference: http://technet.microsoft.com/en-us/library/dn194133.aspx