Certshared
2017 Microsoft Official New Released 70-417 ♥♥
100% Free Download! 100% Pass Guaranteed!
http://www.certshared.com/exam/70-417/


Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our microsoft 70 417 study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the Microsoft 70 417 dumps exam in just one try? I am currently studying for the Microsoft exam 70 417 exam. Latest Microsoft exam 70 417 Test exam practice questions and answers, Try Microsoft 70 417 exam Brain Dumps First.

Q196. UESTION NO: 432 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a server named Server1. 

Server1 runs Windows Server 2012 R2 and has the Hyper-V server role installed. 

You have a virtual machine named VM1. VM1 has a checkpoint.You need to modify the Checkpoint File Location of VM1. 

What should you do first? 

A. Copy the checkpoint file 

B. Delete the checkpoint 

C. Shut down VM1 

D. Pause VM1 

Answer:


Q197. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains two member servers named Server1 and Server2. All servers run Windows Server 2012 R2. 

Server1 and Server2 have the Failover Clustering feature installed. The servers are configured as nodes in a failover cluster named Cluster1. Cluster1 contains a file server role named FS1 and a generic service role named SVC1. Server1 is the preferred node for FS1. Server2 is the preferred node for SVC1. 

You plan to run a disk maintenance tool on the physical disk used by FS1. 

You need to ensure that running the disk maintenance tool does not cause a failover to occur. 

What should you do before you run the tool? 

A. Run Suspend-ClusterNode. 

B. Run cluster.exe and specify the offline parameter. 

C. Run Suspcnd-ClusterResource. 

D. Run cluster.exe and specify the pause parameter. 

Answer:


Q198. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a domain controller named DC4 that runs Windows Server 2012 R2. 

You create a DCCIoneConfig.xml file. You need to clone DC4. 

Where should you place DCCIoneConfig.xml on DC4? 

A. %Systemroot%\\SYSVOL 

B. %Systemdrive% 

C. %Systemroot%\\NTDS 

D. %Programdata%\\Microsoft 

Answer:

Explanation: 

http://technet.microsoft.com/de-de/library/hh831734.aspx 


Q199. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. All domain controllers run Windows Server 2012 R2. 

You pre-create a read- only domain controller (RODC) account named RODC1. You export the settings of RODC1 to a file named File1.txt. 

You need to promote RODC1 by using File1.txt. 

Which tool should you use? 

A. The Install-WindowsFeaturecmdlet 

B. The Add-WindowsFeaturecmdlet 

C. TheDism command 

D. TheDcpromo command 

E. The Install-ADDSDomainControllercmdlet 

Answer:

Explanation: 

DCPromo is gone, HOWEVER, it is still used for unattend installations using unattended files. This allows administrators the chance to get used to using powershell commands instead of the unattended file. 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh472162.aspx NB: http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj205467.aspx Install-WindowsFeature Installs one or more Windows Server roles, role services, or features on either the local or a specified remote server that is running Windows Server 2012 R2. This cmdlet is equivalent to and replaces Add- WindowsFeature, the cmdlet that was used to install roles, role services, and features in Windows Server 2008 R2. So the 2 first answers are the same and we only have one choice here... 


Q200. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. All domain controllers run Windows Server 2012 R2. 

On all of the domain controllers, Windows is installed in C:\\Windows and the Active Directory database is located in D:\\Windows\\NTDS\\. 

All of the domain controllers have a third-party application installed. 

The operating system fails to recognize that the application is compatible with domain controller cloning. 

You verify with the application vendor that the application supports domain controller cloning. 

You need to prepare a domain controller for cloning. 

What should you do? 

A. In C:\\Windows\\System32\\Sysprep\\Actionfiles\\, add the Application information to an XML file named Respecialize.xml. 

B. In D:\\Windows\\NTDS\\, create an XML file named DCCloneConfig.xml and add the Application information to the file. 

C. In D:\\Windows\\NTDS\\, create an XML file named CustomDCCloneAllowList.xml and add the Application information to the file. 

D. In C:\\Windows\\, create an XML file named DCCloneConfig.xml and add the Application information to the file. 

Answer:

Explanation: 

http://blogs.dirteam.com/blogs/sanderberkouwer/archive/2012/09/10/new-features-in-active-directory-domainservices-in-windows-server-2012-part-13-domain-controller-cloning.aspx 


Q201. You have a Hyper-V host named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 hosts a virtual machine named VM1 that runs Windows Server 2012 R2. VM1 has several snapshots. You need to modify the snapshot file location of VM1. What should you do? 

A. Right-click VM1, and then click Export… 

B. Shut down VM1, and then modify the settings of VM1. 

C. Delete the existing snapshots, and then modify the settings of VM1. 

D. Pause VM1, and then modify the settings of VM1. 

Answer:

Explanation: 

Explanation You will need to navigate to the Hyper-V Management snap-in (C:\\ProgramData\\Microsoft\\Windows\\Hyper-V) and from there access the Snapshot file Location tab where you can change the settings for the VM1 snapshot file location. 

However, since there are already several snapshots in existence, you will need to delete them first because you will not be able to change the location of the snapshot file while there is an existing snapshot and you need to modify the snapshot file location of VM1. 


Q202. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a member server named Server 1. All servers run Windows Server 2012 R2. 

You need to collect the error events from all of the servers on Server1. The solution must ensure that when new servers are added to the domain, their error events are collected automatically on Server1. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. On Server1, create a collector initiated subscription. 

B. On Server1, create a source computer initiated subscription. 

C. From a Group Policy object (GPO), configure the Configure target Subscription Manager setting. 

D. From a Group Policy object (GPO), configure the Configure forwarder resource usage setting. 

Answer: B,C 

Explanation: 

To set up a Source-Initiated Subscription with Windows Server 2003/2008 so that events of interest from the Security event log of several domain controllers can be forwarded to an administrative workstation 

*

 Group Policy The forwarding computer needs to be configured with the address of the server to which the events are forwarded. This can be done with the following group policy setting: 

Computer configuration-Administrative templates-Windows components-Event forwarding-Configure the server address, refresh interval, and issue certificate authority of a target subscription manager. 

*

 Edit the GPO and browse to Computer Configuration | Policies | Administrative Templates | Windows Components | Event Forwarding - Configure the server address, refresh interval, and issuer certificate authority of a target Subscription Manager 


Q203. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains four servers named Server1, Server2, Server3, and Server4 that run Windows Server 2012 R2. 

All servers have the Hyper-V server role and the Failover Clustering feature installed. 

The servers are configured as shown in the following table. 

You need to replicate virtual machines from Cluster1 to Cluster2. 

Which three actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.) 

A. From Hyper-V Manager on a node in Cluster2, create three virtual machines. 

B. From Cluster2, add and configure the Hyper-V Replica Broker role. 

C. From Failover Cluster Manager on Cluster1, configure each virtual machine for replication. 

D. From Cluster1, add and configure the Hyper-V Replica Broker role. 

E. From Hyper-V Manager on a node in Cluster2/ modify the Hyper-V settings. 

Answer: B,C,D 

Explanation: 

These are two clusters, to replicate any VM to a cluster you need to configure the Replica Broker role on each cluster the last step should be enabling replication on the VMs. 


Q204. RAG DROP 

Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. 

Recently, all of the domain controllers that ran Windows Server 2003 were replaced by domain controllers that run Windows Server 2012 R2. 

From Event Viewer, you discover SYSVOL journal wrap errors on a domain controller named dc10.contoso.com. 

You need to perform a non-authoritative synchronization of SYSVOL on DC10. 

Which three actions should you perform on DC10? 

To answer, move the three appropriate actions from the list of actions to the answer area 

and arrange them in the correct order. 

Answer: 


Q205. You have decided to install Windows Server 2012 R2 by choosing the Service Core Installation option. 

If you want to install, configure or uninstall server roles remotely, what tool would you use? 

A. Windows PowerShell 

B. Any of these 

C. Server Manager 

D. Remote Server Administration Tools (RSAT) 

Answer:

Explanation: 

Initial Answer: Windows PowerShell (Only PowerShell can be used to manage server roles remotely to a server core installation.) => FALSE Since 2012, remote installations of server roles to a Core installation are allowed i've just done it, screenshots as proof: 

Then, i just had to use Enable-NetFirewallRule to allow remote management using MMC And i can see my FSRM role was correctly remotely installed on my Core Installation (and is remotely managed using FSRM MMC): 


Q206. OTSPOT 

Your network contains an Active Directory domain named fabrikam.com. You implement DirectAccess and an IKEv2 VPN. You need to view the properties of the VPN connection. Which connection properties should you view? To answer, select the appropriate connection properties in the answer area. 

Answer: 


Q207. OTSPOT 

Your network contains a DNS server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 has a zone namedcontoso.com. The network contains a server named Server2 that runs Windows Server 2008 R2. Server1 and Server2 are members of an Active Directory domain named contoso.com. 

You change the IP address of Server2. 

Several hours later, some users report that they cannot connect to Server2. 

On the affected users' client computers, you flush the DNS client resolver cache, and the users successfully connect to Server2. 

You need to reduce the amount of time that the client computers cache DNS records from contoso.com. 

Which value should you modify in the Start of Authority (SOA) record?To answer, select the appropriate setting in the answer area. 

Answer: 


Q208. RAG DROP 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a file server named File1. All servers in the domain run Windows Server 2012 R2. 

You need to create a new volume on File1. 

The new volume must have the following configurations: 

Have the drive letter T 

Have the FAT32 file system 

Be stored on a new virtual hard disk 

In which order should you run the Diskpart commands? 

To answer, move all the Diskpart commands from the list of commands to the answer area and arrange them in the correct order. 

... 

Answer: 


Q209. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a server named Server1 that runs Windows Server 2012. Server1 has the Remote Access server role installed. 

You log on to Server1 by using a user account named User2. 

From the Remote Access Management Console, you run the Getting Started Wizard and you receive a warning message as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 

You need to ensure that you can configure DirectAccess successfully. The solution must minimize the number of permissions assigned to User2. 

To which group should you add User2? 

A. Account Operators 

B. Enterprise Admins 

C. Domain Admins 

D. Server Operators 

Answer:

Explanation: 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh918408.aspx#feedback 


Q210. Your network contains two servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2008 R2. Server1 and Server2 are nodes in a failover cluster named Cluster1. The network contains two servers named Server3 and Server4 that run Windows Server 2012 R2. Server3 and Server4 are nodes in a failover cluster named Cluster2. 

You need to move all of the applications and the services from Cluster1 to Cluster2. 

What should you do first from Failover Cluster Manager? 

A. On a server in Cluster1, configure Cluster-Aware Updating. 

B. On a server in Cluster2, configure Cluster-Aware Updating. 

C. On a server in Cluster1, click Migrate Roles. 

D. On a server in Cluster1, click Move Core Cluster Resources, and then click Select Node... 

Answer:

Explanation: 

http://blogs.msdn.com/b/clustering/archive/2012/06/25/10323434.aspx