Certshared
2017 Microsoft Official New Released 70-685 ♥♥
100% Free Download! 100% Pass Guaranteed!
http://www.certshared.com/exam/70-685/


Exam Code: 70-685 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Pro: Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-685 Exam.

Q61. This is the first in a series of questions that all present the same scenario. For your convenience, the scenario is repeated in each question. Each presents a different goal and answer choices, but the text of the scenario is exactly the same in each in this series.

Topic 4, Margie's Travel

Scenario:

You are an enterprise desktop support technician for Margie's Travel.

Margie's Travel is a company that specializes in booking travel for large corporations. The company has a main office in New York and operates a call center in New York and a call center in Los Angeles. The company has 1,000 employees.

Active Directory Configuration

The network contains an Active Directory forest named margiestravel.com. The functional level of the forest is Windows Server 2008 R2. The Active Directory sites are configured as shown in the following table:

User Information

All client computers run Windows 7 Professional. Sales staff is located in the main office and uses portable computers. 

All portable computers are members of the MargiesTravel\\Wireless group.

Application Configuration

Call center staff uses a custom application to book airline tickets. The application is packaged as an MSI file and is signed by using a code signing certificate that was issued by CA3. The application is published by using Group Policies.

The company hires an additional 100 users. The users are unable to install the custom application.

You need to ensure that the users can install the custom application.

What should you do?

A. Disable User Account Control (UAC).

B. Add the users to the local Administrators group.

C. Request that the application package be re-signed.

D. Request that the user certificates be issued to the new users.

Answer: C


Q62. All client computers on your company network run Windows 7. Employees use Windows Internet Explorer 8 to access Web sites. You discover that some computers are infected with malicious software.

Employees are able to access Web sites that might have been compromised by malicious software.

You need to configure the settings in Internet Explorer 8 to prevent malicious software from being installed on the computers.

What should you do?

A. Configure Popup Blocker.

B. Configure SmartScreen Filter.

C. Add the sites to the Local intranet zone.

D. Add company-approved Web sites to the Compatibility View List.

Answer: B


Q63. After you modify Corp GPO, users cannot log on to their computers.

You need to ensure that users can log on to their computers.

What should you do? (Choose all that apply.)

A. Modify Corp GPO so that the default rules are created

B. Log off the client computers and log back on

C. Restart the client computers

D. Modify Corp GPO so that all rules are deleted

Answer: AC


Q64. A new client computer was joined recently to the company domain. However, it does not have the latest Windows updates installed.

You need to ensure that the client computer uses the company's enterprise update distribution servers to install the latest Windows updates immediately.

What should you do?

A. Start the Windows Installer service.

B. Run the wuauclt.exe /resetauthorization command.

C. Run the wuauclt.exe /detectnow command.

D. Run the net start Trustedlnstaller command.

Answer: C


Q65. At 08:00 on a Tuesday morning, an administrator in Site 3 takes DC3 offline to update the server.

Users in Site 3 report that they cannot log on to their computers. The users receive the following error message: "Your account has time restrictions that prevent you from logging on at this time. Please try again later."

You need to ensure that all users can log on to their computers when DC3 is offline for maintenance. Your solution must adhere to the corporate security policies.

What should you do?

A. Modify the logon hours for all users in Site 3.

B. Change the time zone settings for all client computers in Site 3 to UTC-05:00.

C. Request that a second domain controller be deployed in Site 3.

D. Request that the time zone settings for DC1 and DC2 be changed to UTC-08:00.

Answer: C


Q66. A group of users from office 2 travels to office 1 to work on a project. The users from office 2 report that they are unable to connect to the wireless network in office 1 from their portable computers.

A help desk administrator manually provides the users with access to the wireless network. You need to ensure that the next time users from office 2 travel to office 1 they can connect to the wireless network in office 1.

What should you request?

A. Link GPO1 to Office2-Users-OU.

B. Link GPO1 to Office2-Computers-OU.

C. Change the office attribute for the user accounts.

D. Change the location attribute for the computer accounts.

Answer: B


Q67. A user at the Headquarters site is able to run .bat files on LAPTOP01. However, you notice that the AppLockdown GPO was successfully applied to the computer.

You need to ensure that the user's computer complies with the existing AppLockdown GPO settings.

Which service should you start on LAPTOP01?

A. Application Experience

B. Application Identity

C. Application Management

D. Application Information

Answer: B


Q68. All client computers on your company network run Windows 7 and are members of an Active Directory Domain Services (AD DS) domain.

The help desk reports that several computers that run Windows 7 Enterprise have bad sectors on their hard disks.

You need to minimize the loss of data on the computers caused by storing data on the bad sectors.

Which command should you run?

A. chkdsk.exe /r

B. chkdsk.exe /f

C. defrag.exe /c

D. defrag.exe /x

Answer: A


Q69. Your company has a branch office. The office has two 48-port network switches named Switch1 and Switch2.

The company purchases several new computers that have identical hardware. The new computers run Windows 7.The help desk reports that the new computers that connect to Switch1 are unable to connect to network resources and do not receive IP configurations from the DHCP server.

Existing computers that connect to Switch1 can access network resources. The new computers that connect to Switch2 can also access network resources.

You need to ensure that all computers can connect to network resources.

What should you do?

A. Re-install the network card driver.

B. Disable IPv6 on the network interface.

C. Disable and then enable the network interface.

D. Disable the AutoNegotiation setting on the network interface.

Answer: D


Q70. Remote users report that after they renew their smart card certificates, they are unable to log on to their computers by using their smart cards.

You need to ensure that users can log on by using their smart cards.

What should you instruct the users to do?

A. Change their smart card PINs.

B. Request a new smart card certificate.

C. Log on by using their user names and passwords, and then lock and unlock their computers.

D. Establish a VPN connection from the logon screen and use their smart cards for authentication.

Answer: D


Q71. All client computers on your company network were recently upgraded from Windows Vista to windows 7.

Several employees use a scanner to import document images into a database. They install a new scanning application on their computers. The application updates the device driver for the scanners as part of the installation process.

Employees report that the application can no longer connect to the scanner.

You need to ensure that the employees can use the scanner.

What should you do?

A. Roll back the device driver to the previous version.

B. Reinstall the application in Windows Vista compatibility mode.

C. Set the application compatibility properties to run the application as an administrator.

D. Restart the computer by using the System Configuration tool to load only basic devices and services.

Answer: A


Q72. All client computers on your company network run Windows 7. An employee installs several new applications on a computer.

After the applications are installed, the computer takes longer to start.

You need to reduce the startup process time.

What should you do?

A. Run the MSConfig tool.

B. Run the bcdedit command.

C. Use the Services console to stop the applications.

D. Use the Task Manager tool to stop the applications.

Answer: A


Q73. A client computers on your company network run Windows 7. Employees log on to their computers as Standard users.

There is a zero-day malicious software attack affecting your network. Employees receive User AccountControl (UAC) messages frequently requesting permission to elevate privileges. You know that this malicious software attack is responsible for these UAC prompts.

You need to ensure that employees are unable to provide elevated credentials.

What should you do?

A. Configure the Group Policy User Account Control: Only elevate executables that are signed and validated setting to Disabled.

B. Configure the Group Policy User Account Control: Switch to the secure desktop when prompting for elevation setting to Disabled.

C. Configure the Group Policy User Account Control: Behavior of the elevation prompt for standard users setting to Automatically deny elevation requests.

D. Configure the Group Policy User Account Control: Behavior of the elevation prompt for administrators in Admin Approval Mode setting to Prompt for consent for non-Windows binaries.

Answer: C


Q74. Portable computer users report that they can use Internet Explorer to browse Internet Web sites only when they are connected to the company network.

You need to ensure that portable computer users can access Internet Web sites from wherever they connect.

What should you do?

A. Instruct the users to configure static IPv4 settings.

B. Instruct the users to configure automatic IPv4 settings.

C. Request that a domain administrator link GPO-IE to Active Directory site objects.

D. Request that a domain administrator create a new GPO that modifies the Internet Explorer Maintenance settings, and then link the new GPO to the Users OUs.

Answer: C


Q75. Multiple users report that their Windows 7 computers take longer to start than when their computers were first installed.

A help desk technician reports that the problem is related to installed applications.

You need to recommend a solution that identifies the applications that run during the startup process.

What should you recommend?

A. Event Forwarding

B. MSConfig.exe

C. Problem Steps Recorder

D. Reliability Monitor

Answer: B