Certshared
2017 Microsoft Official New Released MB6-892 ♥♥
100% Free Download! 100% Pass Guaranteed!
http://www.certshared.com/exam/MB6-892/


Examcollection offers free demo for MB6-892 exam. "Microsoft Dynamics AX Distribution and Trade", also known as MB6-892 exam, is a Microsoft Certification. This set of posts, Passing the Microsoft MB6-892 exam, will help you answer those questions. The MB6-892 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real Microsoft MB6-892 exams and revised by experts!

Q1. Your supervisor asks you to complete the sales quotations that you have sent to a series of prospects.

Which two actions must you perform on each sales quotation to process it? Each correct answer presents part of the solution.

A. Clear the order holds.

B. Mark the quotation as effective.

C. Generate a confirmation.

D. Convert the prospects to customers.

Answer: B,C


Q2. You are the accounts receivable manager.

You need to configure Microsoft Dynamics AX Distribution and Trade so that your customer receives a 6 percent discount on all low-margin items that they buy from you from April 1 through April 30.

What should you create?

A. a purchase agreement

B. a price discount journal

C. a line discount journal

D. a sales agreement

Answer: B


Q3. You are the accounts receivable manager for your company.

You need to set up a new customer as soon as possible. You add the customer’s name and address, contact information, their bank information, and all delivery information.

What information is required before you can save the customer?

A. terms of payment

B. credit limit

C. customer group

D. sales tax group

Answer: C


Q4. You are the purchasing agent for your company.

You need to create a request for quotation (RFQ) for a product that is not in the item drop- down list.

Whichtype of line item should you create?

A. Category

B. Open

C. Solicitation

D. Item

Answer: A


Q5. You create and post a payment journal with a method of payment that is configured with bridging accounts. The bank notifies you that the payment has cleared the account.

What should you do next?

A. Create a general journal, and use theBridged transactions feature to select and move the payment to a Bank account.

B. Create a general journal with an offset account for the correct bank, and use the Settlement feature to select the Bridged transactions to clear.

C. Create a generaljournal,adding lines to debit the bridging accounts and credit the bank account, then use the Bridged transaction feature to mark the journal lines for settlement.

D. Create a general journal, adding lines to debit the bridging account and credit the bankaccount, then use the bank reconciliation feature to settle the Bridged transaction with the bank transaction.

Answer: D


Q6. You are an accounts receivable manager.

Your company wants its top 10 customers in August to receive a best-selling product at a reduced price.

You need to establish a price.

Which two actions should you perform to configure Microsoft Dynamics AX Distribution and Trade for this task? Each correct answer presents part of the solution.

A. Set up the item sales price in the released product table.

B. Set up a Customer group for the 10 customers to be assigned to.

C. Setup a price/discount journal.

D. Set up a Price/Discount group for the 10 customers.

Answer: C,D


Q7. You are the controller for your company.

Company policy states that whena sales order is entered, the credit limit needs to be checked against the outstanding balance owed plus any sales order that has not been shipped, delivered, or invoiced yet.

How should you configure Microsoft Dynamics AX Distribution and Trade in thissituation?

A. In the Customer record, set the Credit limit to 0, which will check against all outstanding transactions.

B. In the Customer record, disable the Mandatory credit limit.

C. In Accounts receivable parameters, set the Credit limit type toBalance.

D. In Accounts receivable parameters,set the Credit limit type to Balance+All.

Answer: D


Q8. You are the accounts payable payment clerk at your company.

You need to create a payment journal for all vendors that require check payments with transactions that are due through the end of the current week. You create a new payment journal and open the lines.

What should you do next?

A. Settle transactions.

B. Post and transfer.

C. Create a payment proposal.

D. Generate payments.

Answer: C


Q9. You are the accounts payable manager for your company.

Your company’s agreement with a supplier stipulates that when you buy a quantity of more than 100 HDMI cables (product A0001), your order will be discounted by 8 percent. You need to configure Microsoft Dynamics AX Distribution and Trade to fulfill this requirement.

What should you do?

A. Set up a Purchase agreement for the vendor, select the Product value commitment, specify the value of 101 items at the regular price, and then add a discount of8%.

B. Set up a Purchase agreement for the vendor, select the Product quantity commitment type, and then add a line for the appropriate items with a quantity of 101 and an 8% discount.

C. Set up a Line discount trade agreement journal, select the appropriate vendor and item combination,and then enter an 8% for Discount percentage 1 and a minimum quantity of 101.

D. Set up a Total discount trade agreement journal, select the appropriate vendor and item combination, and then enter an 8% for Discount percentage 1 field.

Answer: B


Q10. You are the accounts payable manager for your company.

You want to create an invoice, but you do not need the approvalprocess.

Which method allows you to post as soon as you record the invoice from the vendor?

A. Voucher template

B. Invoice journal

C. Invoice register

D. Periodic journal

Answer: D


Q11. You are the accounts payable payment clerk at your company.

You need to create a payment journal for all vendors that require check payments with transactions that are due through the end of the current week. You create a new payment journal and open the lines.

What should you do next?

A. Settle transactions.

B. Post and transfer.

C. Create a payment proposal.

D. Generate payments.

Answer: C


Q12. You are the payroll manager for your company. You are responsible for paying commission to sales personnel. One rulefor the company is to pay a higher commission rate for new customers.

You need to configure Microsoft Dynamics AX Distribution and Trade to calculate these amounts.

What should you set up in Microsoft Dynamics AX to capture the sales from those customersdefined as new?

A. Commission posting

B. Commission calculation

C. Customer group for commissions

D. Sales group

Answer: C


Q13. In a meeting with the customer service manager, you learn that several customers do not realize that they need cables when buying speakers. The customer service representatives want the ability to add the cost ofthe cables to the sales order after asking the customer.

You decide that the cost of the cables should be added as charges to the sales order and not as a separate Sales order line.

How should you configure Microsoft Dynamics AX Distribution and Tradeto automatically add this charge for those customers wanting them based on the sales order line for number of speakers sold?

A. Set up a charges code for a fixed amount.

B. Set up a charge for pieces.

C. Set up an auto charge.

D. Set up an item charge related to the speakers.

Answer: A


Q14. You are the order processor for an apparel company.

You need to send a document to a customer that includes their order details. What shouldyou do?

A. Generate aconfirmation.

B. Generate a quotation.

C. Send a catalog.

D. Send shipment details.

Answer: A


Q15. You work for a dairy company that is buying, selling, and packaging milk products. Each finished milk product is tracked in the inventory by the physical quantity ofmilk

containers. The raw milk is purchased by the gallons but is consumed in the BOMs and formulas by the pound.

You need to configure the unit of measure conversion for the product. What should you do?

A. Create two different item numbers: one with theunit of measure set to pounds andthe other set to gallons. Then, create transfers between the items when you need to purchase or consume the items. The system will automatically convert the units during the transfer.

B. Create one item number. Create an intra-unit conversion on the product to convert the pounds to gallons. The system will automatically convert the values based on the unit of measure specified on the transactions.

C. Create one item number with two different configurations: set one to pounds and the other to gallons. Then,create transfers between the configurations when you need to purchase or consume the items. The system will automatically convert the units during the transfer.

D. Create one item number. Create an inter-unit conversion onthe product to convert the poundsto gallons. The system will automatically convert the values based on the unit of measure specified on the transactions.

Answer: D


Q16. You are the accounts payable manager for your company.

You want to create an invoice, but you do not need the approvalprocess.

Which method allows you to post as soon as you record the invoice from the vendor?

A. Voucher template

B. Invoice journal

C. Invoice register

D. Periodic journal

Answer: D


Q17. You are working with a vendor who supplies you with apparel and sporting good products. You are negotiating a new purchase agreement with thevendor.

The agreement terms you have arranged with the vendor are for a 3 percent discount on all of the sporting good products when the order volume over the next month is at least 50,000 USD.

Which commitment type should you use?

A. product quantity

B. product value

C. product category value

D. value

Answer: C


Q18. You create a purchase requisition and add requisition lines.

What is the status of the purchase requisition before submitting it to the workflow?

A. In review

B. In process

C. Draft

D. Approved

Answer: C